24 października w ekskluzywnej restauracji AMBASADA PACYFIKU na krakowskim Rynku odbyła się promocja albumu SZCZYPTA LUKSUSU.
Ponad 40 pań spotkało się w sobotni wieczór w eleganckim hotelu NA GRÓDKU, który w swoich podziemiach skrywa prestiżową restaurację polinezyjską, jedyną w Polsce – serwującą dania Nowej Zelandii.
Zebrani gości po oficjalnej prezentacji książki mogli degustować małże nowozelandzkie przygotowane przez Ilonę Zdziech – szefa kuchni Ambasady Pacyfiku, wyborne szampany od marki Willan Champagnes a także smakowity tort od firmy Steskal z Krynicy.
- To był wspaniały wieczór i niesamowita energia. – tak w kilku słowach podsumowuje spotkanie w Krakowie Ilona Adamska, red. naczelna Imperium Kobiet i pomysłodawczyni Szczypty Luksusu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz