szczypta luksusu

szczypta luksusu
fot. Le Victoria Brasserie Moderne

piątek, 25 września 2015

PREMIERA ALBUMU "SZCZYPTA LUKSUSU" ZA NAMI

Wczoraj w warszawskiej OSADZIE odbyła się uroczysta premiera kulinarnego albumu SZCZYPTA LUKSUSU pod redakcją Ilony Adamskiej.



Na evencie bawiło się ponad 120 osób, a wśród nich znani i lubiani: Katarzyna Miller, Robert Sowa, Karolina Nowakowska, Anna Kalata oraz Paweł Jasionowski i Paweł Janas z grupy Masters. 



Imprezę poprowadził Ryszard Rembiszewski. W trakcie wieczoru wystąpiła z iście góralskim repertuarem skrzypaczka Magdalena Szymańska oraz zespół VOCART. O podniebienia gości troszczył się szef kuchni restauracji NAVONA, który w przepięknym ogrodzie serwował wyśmienite dania z grilla. 



Wzruszającym momentem eventu było pojawienie się na scenie podopiecznych Fundacji Sukces z maluchami i obdarowanie ich prezentami od licznych sponsorów współpracujących z wydawnictwem I.D.MEDIA.



Szczypta Luksusu to album wyjątkowy. Znajdziecie w nim przepisy na wykwintne dania serwowane przez najlepszych szefów kuchni topowych restauracji w Polsce, blogerów i gwiazd. Udział w projekcie wzięły m.in. Kasia Zielińska, Beata Sadowska, Joasia Jabłczyńska, Krystyna Mazurówna, Monika Mrozowska. 



 - Trzy miesiące przygotowań nie poszło na marne. Album wygląda fantastycznie. Premiera książki również bardzo udana. Cieszę się, że tak wiele osób chciało z nami świętować pojawienie się „Szczypty luksusu” na polskim rynku wydawniczym. To wyjątkowy projekt. Pieniądze ze sprzedaży książki zostaną przekazane na szczytny cel - Fundację Sukces, która wspiera samotne mamy. Już wczoraj w trakcie eventu przekazaliśmy 6 kartonów upominków od naszych partnerów: kosmetyki, bieliznę, zabawki, słodycze, bilety do kina. Mamy i ich dzieci były zachwycone - dodaje Ilona Adamska, pomysłodawczyni projektu. 



Książka do nabycia od 30 września w sieci EMPIK i na www.multistore24.pl 



Więcej zdjęć na naszym Facebooku:  https://www.facebook.com/Szczypta-Luksusuhttps://www.facebook.com/Szczypta-Luksusu

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz